Langdurig presteren onder hoge werkdruk in een zelfde houding geeft allerlei klachten zoals pijnlijke en vastzittende spieren die kunnen leiden tot het verzuim van waardevol personeel. Veel bedrijven bieden daarom hun werknemers stoelmassage op de werkplek aan om op deze manier structureel en preventief te werken aan de algehele gezondheid van hun personeel. De overheid en belastingdienst stimuleert bedrijven dan ook te investeren in gezonde en vitale werknemers. Voor een werkgever kan dit voordeel  aantrekkelijk zijn vanwege de lagere kosten die men betaald voor de stoelmassages.
MassageWork biedt leidinggevenden en HR managers een vrijblijvende stoelmassage demonstratie aan op de werkplek. Voor een helder beeld van onze dienstverlening en werkwijze legt MassageWork in ongeveer een uur uit wat de voordelen zijn. Bij de demonstratie nodigen wij je uit om een stoelmassage te ondergaan zodat men zelf kan ervaren wat dit teweeg brengt. Wil je onze stoelmassagediensten afnemen dan bespreken wij graag de mogelijkheden om een plan van aanpak te maken waarbij tijdstip, frequentie en het aantal deelnemers wordt besproken. Bekijk onze stoelmassage acties en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.   
Beste Bart,

Bedankt voor jullie inzet en de zeer geslaagde dag die je ons hebt bezorgt. Wij hebben MassageWork ingehuurd om
alle verhuurders van OVVICE Amsterdam eens in het zonnetje te zetten en hun op deze manier te bedanken! De reacties waren lovend!

Lizetta van Coevorden
Office manager
Uit recent onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam blijkt dat Nederland meer dan een half miljoen mensen telt met RSI klachten. Variërend van lichte overbelasting in fase 1 tot ernstige klachten in fase 2 en 3, die er voor zorgen dat je geheel arbeidsongeschikt bent. De RSI vereniging verteld wat je preventief kan doen voor je werknemers. MassageWork pakt dit probleem bij de basis aan en zorgt voor de verbetering van werkgerelateerde klachten bij het aangaan van een contract.
Gemotiveerde en gezonde werknemers
Stoelmassage demonstratie          
Gezonde, enthousiaste en tevreden personeelsleden die goed in hun vel zitten presteren optimaal en zetten zich vaak beter in voor hun baas. Als er binnen een bedrijf een goede werksfeer heerst zal een klant dit meteen waarnemen bij de werknemers. Simpelweg vanwege de inzet en de positieve uitstraling. Het verzuim is hierdoor korter en minder frequent. Het personeel zal het zeer op prijs stellen als het bedrijf preventief mogelijkheden aanbiedt om fit en actief te kunnen blijven! Een zieke werknemer kost een bedrijf ongeveer €300,- per dag. Voor dit bedrag heeft een werknemer bijna een jaar lang iedere twee weken een stoelmassage.        
Stoelmassage inzetten als oplossing voor het kortdurend verzuim
Stress hoeft op zich geen probleem te zijn en als dit kortdurend is kan het zelfs een gunstig effect hebben omdat het de stressbestendigheid verhoogt. Als stress te lang aanhoudt ontstaan er klachten en schade aan het lichaam die kunnen leiden tot arbeidsongeschiktheid. Stress en RSI klachten zijn de nummer een beroepsziekten voor een werkgever en leiden vaak tot langdurig ziekteverzuim en burn-out. Arbonet constateert dat stress in het eerste deel van 2014 al ruim 800 miljoen euro kost. 
Steeds vaker moeten bedrijven reorganiseren of hun deuren sluiten vanwege de economische crisis. Bedrijven die het hoofd nog wel boven water weten te houden hebben structureel hun beleid verandert. Werkzaamheden die eerst door twaalf man werd gedaan is nu gehalveerd. De werkdruk die dit met zich meeneemt is enorm en resulteert dat werknemers zo gestrest zijn dat zij vaak over hun grenzen gaan omdat zij hun baan niet willen en mogen verliezen!
Bedrijfsmassage
Het ziektebeeld anno 2017 is veranderd
MassageWork heeft in de afgelopen 16 jaar veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Wij zorgen dat jouw waardevolle medewerkers door onze unieke behandelwijze zich weer snel, fit en gezond voelen en dat verzuim en werk gerelateerde klachten afnemen. Het resultaat is gemotiveerd en vitaal personeel! Kortom betere bedrijfsresultaten door de inzet van onze stoelmassage. Lees meer over onze werkwijze en onze pilot acties.
De toename van arbeidsongeschiktheid en kortdurend verzuim onder personeel is veranderd. Voorheen werd ziekteverzuim nog veroorzaakt door lichaamsklachten. Onderzoek toont aan dat vanaf 2009 vooral bij jonge werknemers tussen de 25 en 40 een toename van stress en psychisch verzuim heerst met als gevolg een burn-out. Men zit hierdoor gemiddeld 180 dagen thuis. Voor bedrijven is dit zorgwekkend. Daarom is het noodzakelijk om tijdig te investeren in preventie!
Stress en RSI klachten zijn beroepsziekten nummer een
Stress klachten zijn beroepsziekten nr een
MassageWork bedrijsmassage
Omdat men langer door moet werken tot aan het pensioen heeft Minister Lodewijk Asscher in oktober 2015 aangekondigd aan de tweede kamer om 22 miljoen euro te verdelen aan bedrijven die maatregelen nemen om hun werknemers langer gezond, fit en gemotiveerd te houden. Bedrijven kunnen dit geld investeren in het tegengaan van bijvoorbeeld stress en werkgerelateerde klachten d.m.v. het aanbieden van stoelmassages op de werkvloer maar ook kan men de medewerker helpen om te stoppen met roken of stimuleren om te gaan sporten. De gedachtegang is dat bedrijven investeren in hun werknemers zodat hierdoor het ziekteverzuim daalt.
Gezonde werknemers
Stoelmassage inzetten voor je waardevolle werknemers
Offerte aanvragen

Beste Bart,

Onze medewerkers zijn altijd extra enthousiast als jij de stoelmassage komt geven.
Wij kijken weer uit naar de donderdagochtend.

Met vriendelijke groet,
Notaris kantoor Bosman
Ontvang als werkgever een belastingvoordeel op onze stoelmassage
Lees meer
Positief en gezond personeel door onze stoelmassages
Stoelmassage bij OVVICE in Amsterdam
06 122 383 26
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  

INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl

HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW
Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven
GA DIRECT NAAR