Een gediplomeerde masseur aan huisWil jij heerlijk genieten van een professionele massagebehandeling bij jou aan huis? Vanaf nu hoef je de deur niet meer uit want MassageWork komt naar je toe met een massagebank en alle toebehoren. Na de behandeling kan je relaxed bijkomen in je eigen vertrouwde omgeving. Verwen jezelf eens.
Het gemak van een masseur bij jou aan huis of op je feest
Overtuig jezelf van onze professionele massageservice en huur ons in wanneer het jou uitkomt! MassageWork streeft ernaar om je op de dag dat je boekt ook te behandelen. Onze missie is namelijk pas geslaagd als jij tevreden bent! Voor een behandeling op locatie wordt een extra toeslag berekend van 5,-.
Relax wanneer
het jouw uitkomt
Heb jij onze Massageflyer in de brievenbus gekregen of wellicht op een andere manier ontvangen? Lever deze dan in en krijg nu eenmalig 5,- korting op een massage van 60 minuten in onze praktijk. Bestel hier de MassageWork kortingsflyer en wij sturen deze via de mail naar je toe.
Geachte heer/mevrouw,

Mijn man en ik hebben vorige
week een massage aan huis besteld bij uw bedrijf en zijn
heerlijk gemasseerd door twee
buitengewoon kundige masseurs! Wij waren erg tevreden en zijn
super relaxed het weekend in gegaan. Graag tot een volgende keer.

M.v.g, Joanne en John
Onze masseur komt bij jou aan huis
Ontvang 5,- korting met onze flyer!
Heb je plannen om thuis of op je werk een feest te organiseren waar je onze dienst wilt inzetten. Dan is succes verzekerd met het inhuren van een masseur bij MassageWork. Heb je zelf een ludiek idee dan denken wij graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken!
Boek tijdig
Heb je nog vragen omtrent het inhuren van een masseur voor prive of zakelijke aangelegenheden en wil je meer dan 20 personen laten masseren bij je bedrijf, evenement of feest? Boek dan ruim van te voren als je een bepaalde datum en tijd in gedachten hebt, zeker als het gaat om het reserveren van meerdere masseurs. MassageWork informeert je graag over de mogelijkheden.
Heb je een ludiek idee
Massage aan huis
Boek deze massage

Dag Bart,

Ik heb al heel wat massages gehad in mijn leven en die van
jou komt zeker bij mijn favorieten.
Als klant voel je meteen of een masseur professioneel is en passie heeft in wat hij doet. De muziek heeft hier zeker in bij-
gedragen. Nogmaals bedankt en tot over vier weken.

m.v.g. Marcel de Hoog
06 122 383 26
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  

INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl

HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW
Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven
GA DIRECT NAAR