Heb je vragen in verband met onze stoelmassage acties? Ga dan naar het contactformulier of bel ons op 06 122 383 26 voor meer informatie.
Wij helpen je graag
Stoelmassage acties
Offerte op maat

Zorg dat je personeel
op zijn best is
Probeer nu 10 weken lang onze stoelmassage actie en ervaar het positieve resultaat
Geen reis en parkeerkosten
Laagdrempellig, aangenaam en geeft meteen resultaat
Advies over houding & rek- en strekoefeningen
Advies over het instellen van de werkplek
Behandeling signaleert tijdig ernstige klachten
Behandeling zijn in overleg 15, 20 of 30 minuten p/p
Ontvang 10 keer en betaal 9.
Vermindering van ziekteverzuim, stress en RSI klachten
Inclusief intake rapport werknemers
Vermindering van werk en spanningsklachten
Elke week zelfde vaste masseur
Gratis ergonomie tips voor de werkplek
Fiscale voordelen
MassageWork wil graag bijdragen aan meer werkplezier en de gezondheid van waardevol personeel op de werkvloer. Overweeg je als bedrijf om te investeren in een stoel of tafelmassage, dan is dit een goed moment. Buiten onze scherpe tarieven en aanbiedingen draagt ook de overheid al jaren haar steentje bij in de vorm van belastingvoordeel. Om aan te tonen hoe belangrijk het is om gezond personeel te hebben en verzuim terug te dringen stimuleerde Minister Lodewijk Asscher in 2016 bedrijven met een bonus.
Wij maken een offerte op maat om je werknemers gezond, vitaal en in top conditie te houden! Door het belastingvoordeel kunnen de kosten voor de werkgever tot 30% goedkoper uitpakken dan de werkelijke kosten. Wij bespreken graag de mogelijkheden om een plan van aanpak te maken die aansluit bij de wensen van de organisatie. Wij nodigen je uit om tijdens de gratis demonstratie een stoelmassage te ondergaan zodat men zelf kan ervaren wat deze massage met je doet.
De try-out stoelmassagedag van MassageWork is een goed initiatief om je bedrijf en medewerkers enthousiast te maken met onze manier van werken! Op deze dag laten wij je ervaren hoe aangenaam en effectief een stoelmassage is! Tevens geven wij tips over werkhouding en klachtenverlichting. Met €59,- p/u is de try-out massage actie extra scherp geprijst. Opdrachten zijn vanaf minimaal 5 uur.
De tien weken stoelmassage pilot is misschien wel de beste optie om te ervaren wat stoelmassage voor jouw personeel kan betekenen. Aangezien men de positieve werking van de massage al na een aantal behandelingen zal ervaren, zullen de deelnemers gegarandeerd een verbetering waarnemen van hun werkklachten. Bij deze pilot behandelen wij de werknemers een maal per week. N.a.v. een intakeformulier wordt er gericht gewerkt. In het eindrapport wordt een aanbeveling gegeven die specifiek is afgestemd voor jouw organisatie. De kosten van de pilot zijn € 62.- per uur. N.a.v. de resultaten kan men overwegen om ons in te huren voor een langere periode. Ga je een verlenging aan na deze pilot dan krijg je een dag gratis. Wij factureren dan maar 9 keer.
Overweeg je als bedrijf om een stoelmasseur in te zetten voor jouw medewerkers? Ervaar dan zelf wat een stoelmassage met je doet en maak een afspraak voor een gratis proefmassage. Tijdens een persoonlijk gesprek met een leidinggevende of iemand van HRM bespreken wij de mogelijkheden die aansluiten bij jouw organisatie zoals, het tijdstip, de frequentie en het aantal deelnemers. Tijdens deze demonstratie leggen wij onze werkwijze uit en vertellen je meer over de fiscale voordelen.
MassageWork stoelmassage acties
Try-out stoelmassage actie dag!
Kies je massage pilot
Probeer nu tien weken onze stoelmassage actie
MassageWork geeft zowel stoel als tafelmassages bij jouw bedrijf
Ervaar het zelf
De stoelmassage demonstratie duurt ongeveer 1.5 uur, waarbij wij 3 personen een massage van 20 minuten geven. Deze tijd zullen wij niet in rekening brengen tenzij er een opdracht uit voortkomt van minimaal 4 uur per maand.
Gratis stoelmassage demonstratie
06 122 383 26
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  

INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl

HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW
Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven
GA DIRECT NAAR