• Gepatenteerd
• Voor triggerpoints
• Verkrampte spieren
• Voor optimaal resultaat
You Tube video
Handleiding
Thera Cane bestellen


Verkoopprijs in Nederland € 55,- 
Exclusief € 9,- verzendkosten
Triggerpoints zijn pijnlijke verhardingen in een spier die niet meer kunnen ontspannen. Ze kunnen bewegingsbeperkingen, stijfheid en krachtverlies veroorzaken. Een triggerpoints veroorzaakt vaak pijn op een andere plek dan waar de spierknoop zich bevindt. Zo kan een pijnlijke plek in de nek een triggerpoint zijn die zich bevindt in de rug. Dit noemt men de afgeleide pijn. MassageWork spoort de spierknopen op en behandeld deze met diepe drukpunten en fricties. Hierdoor zal de spanning in de spier verbeteren en zal de pijn afnemen. In veel gevallen zal de klacht zelfs helemaal verdwijnen! Het beste is als men zichzelf een aantal keer per dag thuis behandeld! Uiteraard geven wij je tips mee.
Triggerpoints zijn de bron van pijn klachten in gewrichten zoals de nek, schouder, rug en andere lichaamsdelen. Zij ontstaan door overbelasting en letsel aan spieren. Maar ook door stress en het te lang blijven zitten in een zelfde houding. Het nadeel van triggerpoints is dat als er niet wordt behandeld, zij de naast gelegen spieren na verloop van tijd zullen infecteren waardoor de beweging van de spieren afneemt en de kans op chronisch klachten wordt vergroot.
Op de video zie je meerdere spiervezels binnen in een triggerpoint. In de spieren moeten miljoenen sarcomeren (dit zijn kleine pompjes) zich samentrekken om ook maar de geringste beweging te kunnen maken. Wanneer deze zijn beschadigd zullen zij spierknopen gaan veroorzaken waardoor de beweging in de spier wordt beperkt. Hierdoor ontstaat de pijn in een lichaamsdeel.
Door massage van het triggerpoint spoelt het weefsel schoon en helpt het de vastgelopen sarcomeren in het triggerpoint weer los te komen. Door direct op de triggerpoints te werken, is massage de veiligste, meest natuurlijke en meest effectieve vorm van pijntherapie. Via MassageWork kan je de Thera Cane aanschaffen. Dit is een uiterst efficiënt hulpmiddel om een goede en diepe druk te geven op lastig te bereiken plaatsen op het lichaam. Bekijk de instructie video op You Tube.Krachtige massage voor het behandelen van pijnklachten
De Thera Cane® is het beste
apparaat voor zelfmassage!
Met de Thera Cane geef je druk
op pijnlijke spieren. Het unieke ontwerp stelt je in staat om jezelf
diepe druk te geven op lastig te
bereiken plaatsen op het gehele lichaam.
De Thera Cane
Hulpmiddel bij lastig te bereiken plaatsen op het lichaam
Thera cane uniek ontwerp voor de massage op moeilijk te bereiken plaatsen
Triggerpoint massage
Hoe ontstaan triggerpoints
De fysiologie van een triggerpoint
Verlichting van klachten door middel van massage
Triggerpoint massage voor intensieve klachten
Triggerpoints bij stress
Boek deze massage
06 122 383 26
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  

INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl

HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW
Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven
GA DIRECT NAAR