Onze voeten zijn een blauwdruk van het lichaam. Elk orgaan of orgaan stelsel in het lichaam is terug te vinden op de voet. De reflexzones in de voeten corresponderen met organen, spieren, zenuwen, botten en weefsel. In het reflexgebied eindigen de zenuwen die invloed hebben op het betreffende orgaan. In de voet eindigen ongeveer 72000 zenuwen.


De voetreflexmassage van MassageWork is een drukpuntmassage die wordt gegeven op de organen en de botten van de voeten. Omdat de drukpunten op de voeten corresponderen met het lichaam kan men op deze manier voelen of er klachten zijn, die zowel uit het verleden als in het heden kunnen worden waargenomen. Als afsluiting worden de voeten met olie heerlijk zacht gemasseerd wat er voor zorgt dat je voeten ontspannen aanvoelen en je meer energie hebt. Je voeten brengen je overal naar toe, verwen ze daarom eens met deze heerlijke massage!

Beste bart

Ik heb genoten van de heerlijke
voetreflexmassage. Ik stond ver-steld over de dingen die je hebt verteld over klachten van vroeger en van nu. Dat je dat allemaal uit de voeten haalt, heel bijzonder.

Groeten, Evelien Jansen

Klik op het plaatje en bekijk
alle reflexzones in de voet
De reflexzones van de voet
Voetreflexzonemassage
Voetreflex, de blauwdruk van ons lichaam
Een voetreflexmassage werkt helend en ontspannend
De heerlijkheid van
een voetreflexzone
massage
Het lichaam in de voet
Reflexologie is het masseren van bepaalde punten op de voeten, oren of handen die in verbinding staan met een orgaan of een deel van het lichaam waarin de energie doorstroming geblokkeerd is. Door het stimuleren van die punten wordt de blokkade losgemaakt en kan de energie weer stromen. Op die manier wordt het zelfgenezend vermogen en de immuniteit ondersteund. Voetreflex helpt bij:
Energie en bloedcirculatie
Circulatie lymfevaten
Stress en burn-out klachten
Emotioneel uit balans zijn
Slapeloosheid
Hoofdpijn klachten
Darmstoornissen
Rug en nekklachten
Opwekken van de wee├źn bij de bevalling
Het effect van een behandeling
Voor aanvang van de behandeling bespreken wij de vragen van het intakeformulier en overleggen wij met de klant onze manier van werken. Vaak geeft een eerste behandeling al een positief effect.
De meningen over de resultaten van reflexologie zijn verdeeld. De een vind het niks terwijl de ander er juist veel baat bij heeft. Onze ervaring leert dat een voetreflexmassage zeker kan helpen bij diverse klachten. Zo wordt b.v. tijdens de zwangerschap vaak gebruik gemaakt van een voetreflextherapeut om de processen rondom de geboorte positief te beïnvloeden en kan men de weeën activeren d.m.v. voetreflexmassage. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat voetreflexologie de levenskwaliteit van kanker  kan verbeteren. Kortom, een voetreflex werkt helend en is een zeer aangename ontspannende massage! Verwen je voeten met een super onderhoudsbeurt van MassageWork en ervaar het verschil.
Voetreflexzonemassage
Boek deze massage
06 122 383 26
© Copyright 2017 MassageWork.nl    Algemene Voorwaarden
Ma. - Vr.    10.00 - 21.00
Zaterdag.  10.00 - 18.00  

INFORMATIE
OPENINGSTIJDEN
MassageWork.nl
1069 ZJ Amsterdam
06 122 383 26
bart@massagework.nl

HELP ONS EN SCHRIJF EEN REVIEW
Ben je tevreden met de massage die je hebt ontvangen. Dan stellen wij het op prijs als je een review zou willen schrijven
GA DIRECT NAAR